Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když to za lechtivé fotografie, které postovala na svém instagramovém účtu, schytala od svých fanoušků, nezalekla se. A na světě je další pořádně svůdné foto. Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) se toho rozhodně nebojí.

„Promiň, ale myslím, že takové fotky nemáš potřebu fotit. Říká se: Nepodlehni davu,“ napsal jí jeden z fanoušků a pokračovali další. „Čím dál odvážnější fotky. To bych do vás Terezko neřekla, že se budete fotit s wc a bidetem v pozadí!“, „Já jsem myslela, že jste zpěvačka!“, „To přeháníš, ještě bez podprdy, jsi kr...,“ dodal další.

Terezu negativní komentáře z míry rozhodně nevyvedly a přidala ještě o poznání více sexy foto. S vyplazeným jazykem a odhalenými vnadami jako by vzkazovala svým haterům, co si o nich myslí. „Správně, pokud někdo prudí, je potřeba přitlačit,“ pochválil ji jeden z fanoušků. A další se přidávají a pějí ódy na její krásu a sexappeal. Je vidět, že Tereza rozhodně ví, jak zaujmout a své obdivovatele rozvášnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám