Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že po vévodkyni Kate tu máme další zastánkyni opětovného nošení oděvů z královského šatníku. I vévodkyně Meghan (42) recykluje. Na slavnostní společenskou akci konanou v Aucklandu, na jednu z posledních v rámci návštěvy zemí Commonwealthu, Harryho žena oblékla tmavě modré luxusní šaty značky Antonio Berardi.

Ty jsme na Meghan mohli vidět už loni v květnu, když ještě coby přítelkyně prince Harryho dorazila fandit svému milému na pólo do Coworthu. Byla by škoda nechat na ně padat prach, už kvůli tomu, že byly velmi drahé. Stály v přepočtu cca 78 tisíc Kč.

Nosit stále dokola stejné kousky, ať už jakkoli drahé, by se v případě Meghan a jejího postavení samozřejmě nehodilo. Ale jednou za čas vytáhnout oblíbený model? Proč ne. Děláme to všichni a v očích veřejnosti tak i slavné ženy působí jako „jedny z nás“. A to jsou přesně ty drobnosti, které budují popularitu. V případě do královské rodiny přivdaných Kate a Meghan enormní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám