Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Emma Watson (34) je podle magazínu Heat pátou nejbohatší mladou britskou celebritou (žebříček zahrnuje slavné ve věku třicet let a méně) a své peníze, vydělané za film i reklamy, si umí užít. Co do cestování je naposledy směnila za dovolenou v mexickém letovisku Cabo San Lucas.

Ruku v ruce s hereckým úspěchem jde většinou ztráta soukromí. Slavní se musejí vypořádat s enormním zájmem fanoušků i médií, který je jim spíš méně než více po chuti. I Watson patří k celebritám, jež se snaží držet soukromý život co nejvíc pod pokličkou, oddělený od toho pracovního a tedy veřejného. Například i co do používání sociálních sítích, kde s fanoušky sdílí jen pracovní náplň svého života. Rozhodně ne nezajímavou, nutno dodat.

Anonymní už ale nejspíš nikdy nebude na většině míst světa. Ani v Latinské Americe herečka neunikla pozornosti, fotografové ji zde poprvé zvěčnili s novým partnerem, podnikatelem Brendanem. Zjevili se ve chvíli, kdy si spolu pár vychutnával koktejl v jedné z místních restaurací. A našli si je i později v hotelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám