Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Hilary Duff (36) a její přítel Matthew Koma (31) přivítali na světě holčičku. Hilary radostnou novinu oznámila na svém instagramovém účtu prostřednictvím roztomilé fotky. „Banks Violet Blair. Tahle maličká kompletně ukradla naše srdce. Přišla na svět doma ve čtvrtek odpoledne a je absolutně kouzelná,“ napsala Duff u snímku.

Pár oznámil, že čeká holčičku, v červnu letošního roku rovněž prostřednictvím sociálních sítí. Hilary sdílela na svém instagramovém účtu celou cestu těhotenstvím a nebála se svěřit i s důvěrnými detaily, jako jsou oteklé nohy, konstantní potřeba chodit na toaletu nebo bolesti v zádech.

Kromě Banks má Hilary syna Lucu Cruze (6) ze vztahu s Mikem Comriem. Luca je na jejím instagramovém účtu velmi populární a lehce si získal srdce hereččiných fanynek. Je velmi pravděpodobné, že na tam budeme vídat i malou Banks. Ani těhotenství však Hilary nezastaví od práce. Je stále herecky aktivní a pokračuje v natáčení seriálu Younger, který je v USA hitem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám