Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V záplavě informací o šatníku Meghan (42) a přijímání plyšových dárků pro dítě, které s manželem princem Harrym (39) čeká, je zpráva, která vzešla ze setkání vévody a vévodkyně ze Sussexu s mladou studentkou reklamy a psychologie, osvěžující jako bylinkový čaj, který si spolu dali.

Devatenáctiletá Lucia Kennedy byla vybrána, aby vedla diskuzi o psychickém zdraví mladých, konanou v jedné kavárně v hlavním městě Nového Zélandu Wellingtonu. Té se spolu s ní účastnili nejen zástupci britské Koruny, ale i další mladí studenti. Řeč byla o tom, že je potřeba zařadit téma duševního zdraví do každodenní konverzace a bavit se o něm beze studu.

Diskuze šla dobře, Lucia udělala dobrý dojem. Dokonce tak dobrý, že z kavárny odcházela s nabídkou práce. „Řekla jsem Harrymu, že během dvou let dokončím univerzitu a že bych ráda přijela a pracovala pro něj. A on řekl: ‚S radostí, jen se ozvěte, až nastane čas, a vyřídíme to‘,“ popsala Kennedy. Zda Harry myslel svá slova vážně, se uvidí. Nejen novozélandská, ale i britská média však o nabídce informují jako o jisté věci.

Lucia Kennedy s vévodou a vévodkyní ze Sussexu při odchodu. Udělala jsem si nové přátele, uvedla studentka k fotce na svém instagramovém účtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám