Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Když se zeptáme dermatoložek kliniky Asklepion, co stojí za jejich krásnou pletí, odpověď je vždy stejná. Lasery, radiofrekvence a hydratace. Zkrocenou energii, která umí udělat pleť dokonalou, nyní kombinují s akční cenou pod souhrnným názvem Fontána mládí.

4 nejúčinnější ošetření pro dokonalou pleť

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

Vyhlazení vrásek, hydratace, sjednocení tónu pleti a omlazení kombinací 4 nejúčinnějších ošetření během dvou návštěv v Asklepionu vaši pleť a vůbec celý vzhled doslova promění a vrátí čas o několik let zpět. Ošetření zkombinovaná pod souhrnným názvem Fontána mládí se totiž vzájemně skvěle doplňují a zajistí, že vaše pleť bude do hloubky hydratovaná, bez vrásek, žilek, pigmentací a dlouhodobě omlazená obnovenou tvorbou kolagenu.

Co je Fontána mládí a kolik stojí?

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

Při první návštěvě v Asklepionu absolvujete dvě ošetření, nejprve IPL laserem a následně radiofrekvencí eMatrix. Po měsíci se vrátíte do Asklepionu znovu a čeká vás hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou a laserem, který vám na míru dermatolog vybere podle stavu vaší pokožky. Lasery a radiofrekvenční ošetření eMatrix vyhladí jemné vrásky, stáhnou póry, sjednotí tón pleti a vypnou kolagenová vlákna a obnoví jejich tvorbu. Skvěle se dají kombinovat s omlazením vlastní krevní plazmou, výplněmi a botulotoxinem. Působí jak preventivně, tak umí zahladit následky stárnutí. Pokud jste je ještě nevyzkoušela, je teď ten správný čas, protože v Asklepionu na toto kombo mají nyní 20 % slevu!

Další články

Načítám