Hlavní obsah
Článek

Tak tahle seriálová výměna názorů stojí za to! Yvetta Blanarovičová (60) a Kamila Špráchalová se do sebe pustily a došlo k bitce. Dámy si vjely do vlasů kvůli chlapovi. Naštěstí jen v seriálu Krejzovi, kde obě herečky hrají. Oním mužem je veterinář Petr Vymeš, jehož ztvárňuje Jan Šťastný (58).

Když se obě nápadnice sejdou v jeho ordinaci, dojde na pořádnou hádku. A také sprosté nadávky. „Samozřejmě jsme dostaly pokyny od pana režiséra, který nás dirigoval, kde máme stát, jak nás bude kamera zabírat a podobně,“ prozrazuje Blanarovičová, jak se natáčela scéna, kde si dá s Kamilou Špráchalovou přes pusu. Více uvidíte ve videu.

„Kamča ani já nemáme moc zkušeností s tím, abychom se praly o chlapa, ale šlo nám to. Především jsme musely dávat pozor, abychom jedna druhou nezranily a něco se nestalo.“ Pohlavky tak padaly jen jako.

„Jsme divadelní herečky, takže jsme věděly, jak na to, a pak se to hraje hezky.“

V seriálu se holky poperou o Jana Šťastného a Yvetta přiznává, že o takového muže to jde snadno. „S Honzou Šťastným to bylo setkání po dlouhé době a velmi radostné. Točili jsme spolu pohádku, seriál, inscenace a já ho mám moc ráda, takže bít se o něj v rámci role mi nedělalo problém,“ říká herečka s úsměvem a dodává, že před kamerou už pár bitek zažila. Zkušenosti tedy měla.

„Nebyla to moje první bitka před kamerou, v jednom seriálu byla daleko horší. Tam jsme po sobě s Aňou Geislerovou házely i židle. Musela to být precizně nazkoušená choreografie. Tady jsme si jen rámcově řekly, co bude, a pak už improvizovaly.“

Žádnou opravdovou pranici ale herečka nezažila, a to ani v případě, že by se o ni postarali její nápadníci. „Nevím, chlapi mi nikdy neřekli, jestli se náhodou o mě s někým nepoprali. Já ale vždy chodila s noblesními pány, a navíc jim nezavdala příčinu, aby k té bitce měli důvod,“ uzavřela Blanarovičová.

Reklama

Další články

Načítám