Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Indická herečka a bývalá Miss World Priyanka Chopra (36) se zasnoubila s mladším zpěvákem Nickem Jonasem (26) teprve v červenci letošního roku, ale už je připravená na vdavky. I na rozlučku se svobodou vyrazila v šatech, které vypadaly úplně jako svatební.

V těch zapózovala před obchodem s luxusními šperky Tiffany & Co v New Yorku. Sama se ozdobila náhrdelníkem a náušnicemi od této značky a nechyběl ani zásnubní prsten, kterým ji její mladší partner při zásnubách obdaroval. Rozlučku se svobodou naplánovaly podle US Weekly hereččiny kamarádky a nechyběla na ní ani její matka Madhu Chopra a budoucí švagrová Danielle Jonas, která je provdaná za Nickova bratra Kevina.

Pár by se měl podle US Weekly brát v prosinci v Indii. „Priyanka si svatební přípravy opravdu užívá. Bude to směsice indického a amerického stylu a zvyků," prozradil zdroj magazínu. Populární bollywoodská herečka se prý také nemůže dočkat, až s Jonasem založí rodinu. Věkový rozdíl deseti let jim zřejmě v ničem nepřekáží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám