Hlavní obsah
Článek

Obloha sice nebyla bez mráčku a trošku poprchávalo, ale herec Martin Písařík (44) se přesto vypravil s rodinkou na výlov rybníka. „Využívám každou volnou chvíli, aby kluci nemuseli být pořád jen doma, dostali se na čerstvý vzduch a taky něco zažili,“ svěřil Super.cz ve středočeském Nedvězí, kam vzal syny Patrika a Marka a samozřejmě i partnerku Michaelu.

Na kluky nemá tolik času, ale snaží se jim věnovat co nejvíc. „Když už čas mám, má přítelkyně za úkol držet je ode mne dál, dokud se nevyspím. Ale když už se probudím, tak se snažím o nějaké ty aktivity, hlavně dostat se ven, jdu s nimi aspoň na nějakou procházku, kdy si já dám pivo a děti džus,“ doplnil Martin.

Rozmazlovací tatínek ale prý není. „Ne, že bych jim něco nechtěl dopřát, ale neumím kupovat dárky. Nejšťastnější jsou v mé přítomnosti, ať už děláme cokoli, třeba jen jdeme s košem nebo nakoupit. Ty dospělácké aktivity je baví. Ale oba pořád objímám a ňuňám. Zrovna jsme se nedávno bavili na téma, že když kočky hodně lížou svoje mláďata, tak ty pak mají větší sebevědomí. Tak to snad bude fungovat i u dětí,“ míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám