Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Winnie Harlow (29), která se proslavila díky své nemoci vitiligo jako dvoubarevná modelka, se opět odvázala při společném focení se svými kolegyněmi. Na pláži v Miami se děvčata společně fotila v bikinách a o zábavu nejspíš nebyla nouze. Winnie byla zachycena v dobrém rozmaru, a dokonce s kamarádkami laškovala, nechybělo ani povzbudivé poplácání po zadečku nebo popíjení alkoholických nápojů.

Harlow má v poslední době hodně důvodů k radosti. Nejenže se z ní stal andílek značky Victoria´s Secret a letos poprvé bude kráčet na prestižní fashion show, ale daří se jí i v soukromí. Od srpna letošního roku totiž randí se slavným raperem Wizem Khalifou. Přestože jsou jejich rozvrhy dost nabité, nový hvězdný pár se už několikrát objevil společně na veřejnosti. Harlow dokonce musela čelit nechutným nadávkám, kterými ji počastovali raperovi sledující na Instagramu.

I na ty je však bohužel zvyklá, vzhledem ke kondici své kůže, se v životě musela potýkat nejen s nadávkami a udivenými pohledy, ale také s nekonečnou řadou odmítnutí ve světě modelingu. Čekání a dřina se jí však vyplatily a Winnie je nyní jednou z nejobsazovanějších modelek právě díky své dvoubarevné kůži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám