Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci britské královské rodiny neváhají čekat dlouhé hodiny, jen aby viděli své oblíbence. Zvlášť ti z druhého konce světa, kde není mnoho příležitostí spatřit vévody a vévodkyně na vlastní oči. Dvě desetileté školačky z Nového Zélandu chtěly Harryho (39)<span class= (39) a Meghan (42) vidět tak moc, že stály v čekajícím davu dlouhých 9 hodin! A trpělivost se jim vyplatila.

Sophie Hubbard a Hope Watson budou mít na návštěvu britského páru hlavního města Nového Zélandu hezkou vzpomínku. U válečného památníku ve Wellingtonu se Meghan a Harry vydali jejich směrem a matka jedné z dívek nezaváhala a požádala prince a jeho ženu o společnou fotku s děvčaty. Musela třikrát, než ji Harry zaregistroval. Žádosti s manželkou vyhověli a fotka s vytrvalými holčičkami pak obletěla celý svět.

Vévodkyně poté další sympatie nasbírala, když jí jiná desetiletá holčička věnovala ručně vyrobenou ozdobu, kterou si Meghan hned připla na kabát. Na tom nechyběla ani brož v podobě vlčího máku, jenž je symbolem připomínky obětí válečných konfliktů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám