Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chceme-li uchovat v potravině významné množství vitamínů, nesušíme ji na sluníčku, ani v troubě nebo na půdě. Vitamíny jsou totiž citlivé na vysoké teploty, světlo a na vzdušný kyslík.

Nové možnosti při vaření

Novozélandská sušička Ezidri toho umí mnoho. Bez cukru, tuku, barviv, konzervantů, stabilizátorů, chuťových přísad a při zachování vitamínů připraví zeleninové chipsy, ovocné a zeleninové placky, RAW stravu vhodnou pro vitariány, bezlepkové pečivo, sušenky, bonbony, rolády z ovocných placek, nízkokalorická a dietní jídla, maso a dokonce i maso pro domácí mazlíčky, a to i pro alergické. Výsledkem není drahé kupované a doslazované sušené ovoce plné éček, ale kvalitní přírodní domácí lahůdka usušená za hubičku. Sušička Ezidri dokáže připravit pro rodinu, děti, nebo návštěvu dietní, levné, zdravé a kvalitní pochutiny bez námahy a ze surovin, které máte zrovna k dispozici.

ezidri

Inovativní cesta přípravy pokrmů

Můžete snadno usušit různé druhy potravin najednou, chutě se během sušení nemísí, proto můžete sušit naráz bylinky, houby, ovocné placky, zdravé domácí müsli i právě koupené zlevněné banány. Zbylo vám místo? Dejte na jedno síto nakrájené maso třeba i pro vašeho pejska, na další síto rajčata nebo jablečnou placku se skořicí z padaných jablek. Máte-li velkou zahradu, nebo rádi mlsáte zdravě, lze jednoduše rozšířit počet sít k sušení až na 30, na jednom sítu usušíte až 1kg ovoce. Sušičky Ezidri mají jedinečnou možnost sušení ovocných a zeleninových placek, které v obyčejných zavařovačkách vydrží uskladněné až 2 roky.

Zdravé mlsání pro děti

Proč si vybrat Ezidri? Patentovaný systém sušení vás o tom přesvědčí

Novozélandské sušičky Ezidri využívají dlouholetých zkušeností doplněných o moderní a šetrné technologie v podobě 3D cirkulace vzduchu. Ta napomáhá rovnoměrně na všech sítech sušičky při nízké teplotě zpracovat a kvalitně usušit prakticky vše, nač si vzpomenete. Sušička Ezidri dokáže zajistit stejnou teplotu ve všech místech. Díky tomu nemusíte pracně přehazovat síta a neustále kontrolovat proces sušení. Ezidri je úsporná a šetří náklady, protože část vzduchu zůstává v sušičce a dohřívá se. Z těchto důvodů byla novozélandská sušička Ezidri oceněna německým renomovaným ETM Test magazínem nejlepší známkou.

Na našem trhu se úspěšně prodávají již téměř 30 let. Na výběr je nejoblíbenější Ezidri FD500 pro běžné použití a Ezidri ULTRA FD1000 pro náročnější i profesionální uživatele. K sušičkám Ezidri lze běžně dokoupit síta, misky, síťky a jiné doplňky, které u jiných výrobců neseženete.

Vepřová panenka vcelku

A nyní něco navíc

Nyní ke každé sušičce Ezidri získáte 2 knihy navíc v hodnotě 443 Kč. Kniha Michelle Keoghové Domácí sušení a Sušíme Marie Martinovské, které vám podrobně vysvětlí vše o domácím sušení.

Sušička Ezidri a kniha Domácí sušení od Michelle Keoghové

Další články

Načítám