Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček Bára Basiková (61) možná bude brzo výrazně bohatší. Pokud soud totiž uzná její nároky, tak by měla získat 17 milionů korun. Od koho? Od řeckého hotelu, kde více než před rokem uklouzla na mokré podlaze a vážně se zranila.

„Výše odškodného se vypočítává z částky, kterou by zdravý pojištěnec vydělal, než odejde do důchodu. Podle úrovně následků se odškodné vypočítává jako procentuální podíl z této částky,“ vysvětli deníku Aha odborník na pojištění a výplatu odškodného.

Basikové měsíční příjem činní podle odhadů 100 až 150 tisíc korun měsíčně. Díky tomuto vysoce nadprůměrnému příjmu by tak Basiková mohla vyinkasovat až zmíněných 17 milionů korun. Zpěvačka se aktuálně snaží s hotelem dohodnout mimosoudně, pakliže tato cesta nevyjde, tak podá na hotel žalobu.

Bára v hotelu uklouzla na mokré podlaze a vážně si zranila nohu. Ta se jí do dnešních dnů plně neuzdravila a zpěvačka tak má stále bolesti a další trvalé následky. Kvůli zranění pak musela výrazně změnit i své pracovní plány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám