Hlavní obsah
Článek

Konec pohybově nadané Daniely Šinkorové (51) ve StarDance mnohé překvapil. I když s Michalem Padevětem patřili k nejlépe hodnoceným tanečním párům, soutěž opustili jako druzí v pořadí.

Muzikálová zpěvačka si na parketu ostudu rozhodně neudělala. První večer získala od poroty nejvyšší hodnocení a pokaždé nasbírala dost bodů. Její fanoušci si nejspíš mysleli, že má postup jasný, a tak se do hlasování nehrnuli. Podobný osud měla v minulé řadě i vychvalovaná Olga Šípková, která s Markem Dědíkem skončila osmá v pořadí.

Diváci mají mnohem radši celebrity bez zkušeností, u nichž je znát vývoj. To je případ vítězů Zdeňka Piškuly nebo Marie Doležalové. Někdo vyřazení Šinkorové kritizoval, jiné ale vývoj v soutěži nepřekvapil.

„Nemáme rádi snaživky, viz. Olga Šípková. Tady je ještě k tomu Šinkorová afektovaná,“ napsala divačka na Facebooku. A se svým názorem nebyla jediná. „Paní Šinkorová vypadla právem - nic moc tango, já osobně se nudila, dle mého názoru je to bohužel afektovaná hérečka, co přehrává až moc. Prožívá smích, prožívá pláč... omg, ty lidi to vidí, panebože... podobnost s Šípkovou, ano...Právě v té afektovanosti,“ dodala další.

Všichni se shodnou na tom, že konkurence byla velmi silná. „Další Olga Šípková. Jednoznačná favoritka, ovšem s malou základnou fanoušků. Silný ročník to je, ale rozhodně je nesmysl, aby Daniela vypadla jako druhá,“ objevilo se také na sociální síti.

„Nejlepší tanečnice!!! Opět česká povaha, závist a nenávist!!! To se zase ukázalo !!!“ doplnil diskuzi komentář, který byl na straně Daniely. Nejčastěji je jako adept na odpadlíka zmiňován Adam Mišík (26). O postupujících však nerozhodují diskuze, ale sms hlasování.

Kdo měl StarDance opustit místo Daniely Šinkorové?
Adam Mišík
53,4 %
Daniela Písařovicová
18,1 %
Dalibor Gondík
3,3 %
Veronika Arichteva
9 %
David Svoboda
2,6 %
Pavla Tomicová
7,3 %
Richard Genzer
4,5 %
Jiří Dvořák
1,8 %
Celkem hlasovalo 2277 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám