Hlavní obsah
Článek

I britská královská rodina musí jít s dobou. Harry (39) a Meghan (42) působí na veřejnosti mnohem otevřeněji než princovi příbuzní. Přísný protokol musí jít občas stranou.

Na Harryho i jeho manželku se vztahují nejrůznější pravidla, která určují jejich chování na veřejnosti. Členové královské rodiny například nesmí rozdávat autogramy a osobní kontakt je pro ně značně omezený. Harry už protokol porušil, když v Austrálii vyhověl žádosti jedné fanynky a obejmul ji.

Teď se „provinila“ i Meghan. Pár v Sydney vyrazil na Invictus Games, což je mezinárodní sportovní událost pro válečné veterány pořádaná Harrym. Manželé si nenechali ujít finálový zápas vozíčkářů v basketbalu.

Vévodkyně ze Sussexu osobně pogratulovala vítězným Američanům i Nizozemcům, kteří získali stříbro. Jeden ze členů poraženého týmu si ale odnesl tu největší trofej. Při gratulaci se osmělil Meghan políbit na tvář. Bývalá herečka je na takové projevy zvyklá, takže se nebránila, i když nejspíš tušila, že jediným mužem, který ji smí líbat, je její manžel.

Meghan dostala nečekaný polibek na tvář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám