Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Elegance netkví pouze v oblékání, ale také ve vystupování. Lidé z vyšší společnosti, kde je uměřené chování žádoucí, tak musejí usměrňovat nejen módu, ale také mluvu nebo výrazy.

Nováček v nejvyšších sociálních kruzích, vévodkyně Meghan (42), se směje rád a často. Už teď jsou archivy plné fotek, na nichž si vypomáhá ručkou před ústy. A smích ji přemohl i na návštěvě ostrovního státu Tonga při poslechu chlapeckého sboru.

Kluci svou písní napodobovali zvuky komárů a hmyzu a doplnili ji i choreografií. Šlo o osvěžující vsuvku mezi společenskými hovory se státníky, již kvitoval jak Harry, tak i Meghan. Ta se bavila přímo královsky, během vystoupení plakala smíchy.

Při cestě zpět do Sydney pak manželé naopak zažili malé „drama“, když jejich letadlo muselo nadvakrát přistávat. Při prvním pokusu byl na dráze jiný stroj, jenž dle mínění pilota stroje, který na palubě nesl vévodu a vévodkyni, údajně roloval moc pomalu. Kapitán se proto rozhodl nedosednout. Druhé přistání už proběhlo bez problémů.

Vystoupení chlapeckého sboru Meghan pobavilo

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám