Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Švandová (76) je šťastná, že má konečně v Praze svoji rodinu. Její syn Hubert si vzal Angličanku, s níž se potkali na humanitární misi a mají spolu dvě dcery. Nějakou dobu žili na středním východě, pak i v Africe a v Londýně. Nyní konečně přesídlili do našeho hlavního města.

"Nejsem klasická babička na plný úvazek, ale snažím se vnučkám věnovat co nejvíc," řekla nám Jana a nyní konečně obě holčičky ukázala. Vyrazila s nimi na premiéru pohádky Když draka bolí hlava. A my musíme konstatovat, že dívenky jsou celá babička, takže "hrozí", že dospějí do krásy a nápadníky bude muset Hubert odhánět vidlemi.

Na premiéru se svými potomky vyrazila i další řada známých tváří. Tím, jak vyrostli její synové Robert a Richard, se pochlubila Lucie Šlégrová (42), která s manželem Jiřím po dlouhé době vyrazila do Prahy. Jako z vody roste i dcerka Vlasty Korce Magdalenka, které už je devět. Syna Tobiáška ukázal muzikant Lešek Wronka (63), s polovinou potomků dorazila čtyřnásobná maminka Zdeňka Žádníková.

Reklama

Další články

Načítám