Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Při nákupu zimního oblečení se příliš často potýkáme s problémem, máme-li vybrat pohodlné, nebo módní oblečení. Wellensteyn toto dilema řeší se svou funkční a zároveň neuvěřitelně módní produktovou řadou. Jedna z hlavních značek oděvního průmyslu se specializovala na výrobu bund. Německá kvalita a přesnost, 30 let zkušeností, tradice a málem už i legenda.

Funkční, praktické a zároveň módní a stylové

Když kupujeme zimní oblečení, musíme mít na zřeteli hned několik faktorů. Nejen že v něm musíme vypadat co nejlépe, ale důležité je, aby bylo teplé, praktické, funkční a pohodlné k nošení. Dále je důležité i to, aby se to dalo nosit ještě dlouhá léta. Značka Wellensteyn původně začala vyrábět bundy pro lidi pracující v extrémních klimatických podmínkách, proto jsou nepromokavé a odolné proti větru, chrání své nositele při každém počasí, ale přesto jsou naprosto prodyšné a komfortní.

Vybere si opravdu každý. Neuvěřitelné 3 000 modelů

Bundy Wellensteyn jsou kromě kvality a designu obzvlášť populární, protože si každý dokáže najít svůj model, který nejvíce hodí k jeho potřebám a stylu, ať je konzervativní, elegantní, nebo sportovní. V posledních 20 letech jsme na trhu představili neuvěřitelnou kolekci bund. Prodáváme 350 různých bund ze 199 materiálů a v široké paletě barev, takže náš sortiment čítá přes 3 000 modelů.

Extrémně odolné v extrémních podmínkách

Foto: Wellensteyn
Více

Foto: Wellensteyn

Komerční sdělení

Našli jsme své místo na trhu. Technické a funkční bundy do extrémních klimatických podmínek plně odpovídající módnímu stylu. Naše výrobky nepoškodí ani povětrnostní podmínky, ani čištění a praní. Většina zákazníků se k nám vrací. Často se stává, že když si někdo koupí naši bundu, začnou v nich brzy chodit i jeho přátelé, známí a kolegové.

Bundy Wellensteyn v Praze a Chvalovicích

Foto: Wellensteyn
Více

Foto: Wellensteyn

Komerční sdělení

Výrobky firmy Wellensteyn už můžete na vlastní oči vidět i v Česku! Pokud máte zájem o naše výrobky, můžete je vidět na vlastní oči v našich kamenných obchodech: Wellensteyn (Václavské náměstí 778/14, Praha 1), Centrum Chodov (Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 11), The style outlets Prague (Ke Kopanině 421, 252 67 Tuchoměřice), Freeport Outlet Center Chvalovice (Chvalovice-Hatě 196, Chvalovice, okr. Znojmo).

Další články

Načítám