Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jako ženy se na jednom shodneme: Podprsenka musí sedět. Ale každá z nás potřebuje pro svá ňadra trochu něco jiného, speciálního. Vybrali jsme pro vás pět střihů, které si ženy kupují nejčastěji. Najděte si mezi nimi takový, co vám dokonale padne!

Vyztužená podprsenka – ženami milovaná klasika

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Vyztužené podprsenky pomohou spolehlivě vytvarovat přitažlivý dekolt. A to přesně splňuje i květinová kráska Raquel Floral. Je na ní dobře vidět, jak pevné košíčky spolu s klasickými kosticemi poskytují ňadrům potřebnou oporu. U tohoto střihu budete mít vždy na výběr spousty barev i vzorů, my doporučujeme aktuální květinový potisk s jemnou krajkou po obvodu. Podprsenka Raquel Floral zařídí, že se budete cítit svěže a mladistvě.

Poloviční výztuha pro dokonalý výsledek

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Polovyztužené podprsenky představují ideální řešení pro ženy s bujnějším dekoltem. Košíčky jsou ve spodní části vyztužené a mírně tvarované, čímž ňadra lehce podpírají. Vrchní část tvoří nejčastěji krajka nebo jiný zajímavý materiál, který se snadno přizpůsobuje tvaru poprsí. Přesně to splňuje i podprsenka Jane. Její polovyztužené košíčky zdobí něžná krajka a svůdná výšivka. A protože pohodlí je na prvním místě, rozšiřuje se zapínání u větších velikostí ze dvou háčků na tři.

Nevyztužená podprsenka pro bohatý dekolt

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Přízeň mnoha žen, zejména pak těch s větším poprsím, si vydobyly nevyztužené podprsenky. Měkké košíčky se totiž dokonale přizpůsobí tvaru vašich ňader a pak perfektně sedí. Patří k nim i Chanell, která je díky propracované ornamentální výšivce hotovým klenotem. Má pouze boční kostice, které spolu se speciálním bočním pásem zajišťují, aby vše drželo na svém místě. V tom jim pomáhá i zvýšený střed, kde se jako třešnička na dortu skví malá bižuterní ozdoba.

I s podprsenkou bez výztuh uděláte parádu

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Ukázkovým kouskem prádla pro ženy s bohatým dekoltem je nevyztužená podprsenka Way. Speciální boční díl totiž pomáhá držet ňadra blíže u středu, a poskytuje jim tak dokonalou oporu. Široká, měkce podložená ramínka se starají o vaše pohodlí a noblesní výšivka podprsence propůjčuje svůdnost i eleganci. U větších velikostí můžete navíc počítat se zapínáním na tři háčky.

Bardotka, královna hlubokých výstřihů

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Zrodila se, aby ženy mohly poodhalit svůj dekolt o trochu víc. Řeč je o bardotce, podprsence s rovně střiženými košíčky, která se perfektně hodí do hlubokých výstřihů. Ňadra podepře zespodu, a krásně tak zakulatí jejich horní linii. Jejich hrdou zástupkyní je i podprsenka Eva. Má odepínací ramínka, a tak je skvělou volbou třeba do korzetových šatů. Nemusíte mít strach, že by snad nedržela na svém místě, protože ji po obvodu jistí silikonový pásek. Určitě oceníte i vyjímatelné vycpávky.

Další články

Načítám