Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sháníte stylový doplněk do kuchyně nebo praktický dárek pro své blízké? S elegantními termo sklenicemi Hot&Cool rozhodně nesáhnete vedle! Revoluce, kterou si zamilovaly už tisíce zákazníků, nyní za exkluzivní ceny. Nejširší výběr termo sklenic na českém trhu pouze na 4home.cz! Na výběr máme elegantní sklenice s ouškem, klasické sklenice v různých objemech nebo tvarech i oblíbené půllitry nebo panáky. Jedinečný doplněk i skvělý tip na vánoční dárek pro vaše blízké. Akce platí do 31. října, nebo do vyprodání zásob.

Absolutní bestseller

Více

Komerční sdělení

Dopřejte si chvíle pohody s nejoblíbenějšími termo sklenicemi s elegantním ouškem. Termo sklenice na cappuccino poslouží na klasickou kávu, čaj, cappuccino i studené nápoje. Jejich oblé křivky skvěle padnou do ruky a díky termo provedení vnější stěna ani trochu nepálí. Baleno v elegantní krabičce v sadě 2 kusů.

Malé, ale šikovné

Více

Komerční sdělení

Termo sklenice pro milovníky silné kávy. Na pohled elegantní sklenice na espresso se skleněným podšálkem jsou sice malé, ale mají ten správný objem na pořádnou dávku energie. Příjemný zaoblený design i dvoustěnné provedení dělají ze skleniček jedinečný dárek pro vaše blízké. Baleno v elegantní krabičce v sadě 2 kusů.

Pro vášnivé pivaře

Více

Komerční sdělení

Pivo stylově? S originální termo sklenicí je možné všechno. Netradiční půllitr s tvarovanou vnitřní stěnou dodá zlatavému moku šmrnc a navíc udrží pivo krásně vychlazené po dlouhou dobu. Termo sklenice se nerosí, vnější stěna nechladí – zkrátka ideální společník pro odpolední siestu.

Neobyčejně obyčejná sklenice

Více

Komerční sdělení

Sháníte sklenici, která je dokonale univerzální a zároveň vám nabídne ještě něco navíc? Právě jste ji našli! Vychutnáte si z ní džus, koktejl, kávu, čaj nebo třeba svařák. Zkrátka na cokoliv dostanete chuť. Navíc má díky dvoustěnnému termo provedení krásný design a rozhodně potěší i jako dárek. Baleno v elegantní krabičce v sadě 2 kusů.

Kolekce Hot&Cool se slevou až 47 %

Více

Komerční sdělení

Unikátní kolekce termo sklenic Hot&Cool z odolného borosilikátového skla je nepostradatelným doplňkem do každého domova. Jistě si zamilujete elegantní dvoustěnný design i praktické termo provedení, díky kterému vnější stěna nepálí ani nechladí a nápoj si dlouho udrží požadovanou teplotu. Široký výběr klasických termosklenic v různých tvarech na všechny druhy studených i teplých nápojů.

Další články

Načítám