Hlavní obsah
Článek

Dcerka Khloé Kardashian (39) je rozhodně jedním z nejroztomilejších miminek, jaké jste kdy viděli. Malá True (6 měsíců) je opravdu nesmírně fotogenická, a tak její maminka zásobuje svůj Instagram stále novými snímky. A zrovna když jsme si mysleli, že už nás svou roztomilostí True nemůže nijak překvapit, udělala z ní její slavná maminka jednorožce.

„Vždycky jsem věděla, že jednorožci existují,“ napsala Khloé ke snímku na svém instagramovém účtu. Přestože se většina sledujících nad malou True právem rozplývá, najdou se i tací, kteří měli na True v komentářích drsné narážky. Sociální sítě zkrátka užívají i lidé, kteří by se raději měli někde léčit, a pokud máte 81 miliónů sledujících jako Khloé, můžete se s něčím takovým setkat.

O rodičích malé True se stále spekuluje, že se rozcházejí. Už od jejího narození, kdy se provalilo, že byl basketbalista Tristan Thompson Khloé nevěrný, se prakticky jen čeká, až pár ohlásí rozchod. Tentokrát se však dokonce objevila tvrzení, že Khloé už učinila patřičné kroky k tomu, aby dostala True do výhradní péče. Tyto informace však zatím pár veřejně nepotvrdil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám