Hlavní obsah
Článek

Státní návštěva Austrálie, Nového Zélandu a dalších míst je přehlídkou šatníku vévodkyně ze Sussexu (42). Meghan už zazářila v outfitech nejrůznějších barev. V červených šatech se ale postarala o královský trapas.

Nastávají mamince to v modelu značky Self Portrait, jehož pořizovací cena je v přepočtu 10 tisíc korun, slušelo jako vždy. Během přeletu z Fidži na Tongu ale nejspíš měla pořádně naspěch. Když se po letišti prošla po červeném koberci, fotografové zaznamenali cedulku, která z jejích šatů visela.

Meghan udělala začátečnickou chybu, když se na přivítání s představiteli Tongy dostatečně nepřipravila. Na druhou stranu ovšem módním faux-pas dokázala, že je jen obyčejnou ženou. Tento malý nedostatek jí tak určitě všichni včetně královny odpustí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Arme Meghan. Ze heeft zich al tientallen keren moeten verkleden tijdens haar 16-daagse bezoek aan Australië. Maar op een korte vlucht met het vliegtuig naar de Fiji eilanden ging het mis. Ze stapt het vliegtuig in met een groene jurk en verscheen 90 min later in een prachtige rode jurk samen met Harry op het vliegveld in Fuji. Alleen had iemand niet goed opgelet. Zowel het merklabel (Self Portrait) als een ander rood label hingen nog aan haar jurk. Modebloggers hadden al snel gezien dat het ging om een jurk van $ 444. Op het rode label stonden vast de data waneer de jurk gedragen moest worden. De fabrikant van de jurk is vast heel blij met deze kleine mode-blunder. Foto’s AP & Reuters #meghanmarkle #fashionfauxpas #reddress #meghanandharry

Příspěvek sdílený AD.nl (@ad_nl), Říj 25, 2018 v 12:51 PDT

Výběr šatů nebyl náhodný. Meghan zvolila barvu korespondující se státní vlajkou království Tonga. Outfit doplnila černým psaníčkem Christian Dior a lodičkami na vysokých podpatcích Manolo Blahnik ve stejné barvě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám