Hlavní obsah
Článek

Herce Josepha Mazzella (35) znají všichni fanoušci filmové klasiky Jurský park. Jde o klučíka (Tima), který se spolu s Laurou Dern, Samem Neillem a Arianou Richards pokoušel dostat z dosahu krvelačných dinosaurů. Tehdy mu bylo deset let, první zkušenosti s herectvím přitom Mazzello sbíral už jako pětiletý.

Přestože se z něj nestala globální herecká superstar, nemusí si zoufat. Hereckému řemeslu se věnuje i bez rozruchu, který obestírá některé jeho kolegy, a filmografie se uspokojivě plní. Na kontě má mimo jiné filmy Simon Birch nebo The Social Network .

Jejím posledním článkem je snímek Bohemian Rhapsody, z jehož londýnské premiéry pocházejí hercovy aktuální snímky. Mazzello si ve filmu o jedné z nejslavnějších kapel všech dob Queen zahrál baskytaristu Johna Deacona.

Joseph mimochodem snímek o hudebních ikonách nazval „Jurským parkem mojí dospělácké kariéry“. Kdyby měl režisér Bryan Singer se svým snímkem, v němž Mazzellovi sekundovali Gwilym Lee, Ben Hardy a Rami Malek, tak enormní úspěch jako Spielberg s tím svým, jistě by se nezlobil.

Joseph Mazzello ztvárnil ve filmu Bohemian Rhapsody baskytaristu Johna Deacona.

Ben Hardy, Gwilym Lee, Joseph Mazzello a Rami Malek jako členové legendární kapely Queen

Reklama

Další články

Načítám