Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože už co nevidět přivede na svět své druhé dítě, tak si Eliška Kaplický Fuchsová nechtěla nechat ujít premiéru snímku Zlatý podraz. „Nemohla jsem odolat se na tento film na premiéře podívat a pozdravit při té příležitosti spoustu milých lidí,” svěřila se Super.cz těhulka.

Eliška je už v devátém měsíci těhotenství. „Termín porodu se blíží, ale necháme si ho s panem doktorem pro sebe. Pohlaví je jisté na sto procent, ale to si zase chceme nechat jako tajemství s mým snoubencem,” rozpovídala se o svém požehnaném stavu a dále dodala: „V této fázi chce každá maminka svůj klid a věřit, že vše dopadne tak, jak má.”

Z filmu režiséra Radima Špačka byla Eliška nadšená. „Film Zlatý podraz je dle mého názoru bezkonkurenčně nejlepším filmem tohoto roku a shoduji se na tom i s mnoha kritiky, kteří ho již měli možnost vidět,” uvedla vdova po slavném architektovi Janu Kaplickém (†71).

Reklama

Další články

Načítám