Hlavní obsah
Článek

Zraky fanoušků britské královské rodiny se nyní upínají především k Austrálii, k vévodkyni Meghan, která čeká první dítě, dění ve Velké Británii ale neustalo, naopak. I zde se reprezentuje, slavnostně večeří a společensky konverzuje. Kolo se točí dál.

Zatímco Harry a jeho žena upevňují vztahy v zemích Commonwealthu, jeho bratr William s manželkou Kate se sešli na banketu v Buckinghamském paláci, konaném na počest nizozemského krále Willema-Alexandra a jeho ženy královny Maximy, řeč byla mimo jiné o Brexitu.

I Kate vypadala velmi aristokraticky.

Oblékla světle modrou róbu své oblíbené značky Alexander McQueen. Tentokrát jí ale udělala poněkud medvědí službu, „zmačkaný“ efekt působil neupraveně. Někteří dokonce komentují, že šaty byly tím nejhorším, co si Kate kdy oblékla. Posuďte sami.

Co do šperků, zdobil Kate náhrdelník a náušnice a také tiára, kterou vlastnila princezna Diana. Tu Kate nasadila už několikrát, poprvé v prosinci 2015 na výroční diplomatické recepci královny Alžběty II. Právě ta tiáru zdobenou diamanty a perlami Dianě v roce 1981 darovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám