Hlavní obsah
Článek

Marian Vojtko vypadá jako chlap, kterého jen tak něco nerozhodí, i z jeho postavy v legendárním muzikálu jde občas hrůza. Ale není tomu tak. Největší strach má prý ve svém domě.

„Když jsem doma sám, což je často, tak mě vyděsí každý zvuk. Nedovřené dveře, vrzání, zvuky ze zahrady, prostě jsem strašpytel. A pak mě děsí stáří. Právě proto pomáhám různým charitativním projektům, jako je tento pro lidi s Alzheimerovým onemocněním,“ svěřil muzikálový zpěvák, který se v kostýmu Fantoma vyfotil s jednou z obyvatelek centra Alzheimer Home, které o nemocné pečuje. Zmíněným projektem je charitativní kalendář.

Patronát nad tímto zařízením drží herečka Jiřina Bohdalová, které bude rovněž patřit jeden měsíc v kalendáři. Mezi dalšími se objeví Michal David, Eva Perkausová s Romanem Šebrle, kompletní Partička, porota ze show Tvoje tvář má známý hlas nebo hvězdy seriálu Modrý kód.

Kdo nechce čekat na kalendář a chtěl by Mariana Vojtka i jeho kolegy z Fantoma opery naživo, má ještě dost šancí. „Muzikál budeme exkluzivně uvádět v GoJa Music Hall ještě do června,“ přidal tip třeba na vánoční dárek pro rodinu i kamarády producent František Janeček. Navíc není drahý. „Sám jsem byl v šoku, když jsem se dozvěděl, že v Londýně stojí vstupenka na Fantoma 165 liber. To u nás je to za hubičku, a navíc nemusíte utrácet za letenku a ubytování,“ smál se producent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám