Hlavní obsah
Článek

Nový klip Lék na duši ženy není jen předznamenáním nového dvojalba, které kapela Rybičky 48 vydává na začátku listopadu. Natáčení se stalo zároveň ideálním okamžikem, aby lídr kapely Kuba Ryba požádal o ruku svoji dlouholetou přítelkyni. A fanoušci to mohou vidět ze záznamu.

Minutové rande zpěváka Kuby Ryby s jeho skutečnou přítelkyní, klip točený na jeden záběr a do různých úsměvných rolí byla obsazena kapela i manažer, to je stěžejní téma filmové podoby nového singlu.

Závěr krátkého klipu je však překvapující, v něm totiž požádá zpěvák Kuba Ryba svou přítelkyni Dominiku o ruku. Šlo do poslední chvíle o překvapení a to je také v samotných záběrech jasně čitelné. A jak vše dopadlo, se můžete podívat.

„Písničku Lék na duši ženy jsem napsal pro svoji přítelkyni a od začátku věděl, že ji chci požádat o ruku. Kdysi nám šaman na Bali řekl, že smím požádat Dominiku o ruku, až jí bude 25 let, nechtěl jsem ztratit ani den, a tak se klip točil na její pětadvacáté narozeniny," svěřil.

"Protože jsme vše dělali v utajení, věděla Domča, že v klipu bude hrát, ale netušila, že ji požádám na konci o ruku. Vše se muselo několikrát zkoušet do onoho zlomového momentu, a nakonec se to prostě muselo povést. Musím poděkovat kapele a týmu, že do toho šli a vše udrželi v tajnosti. A kdy bude svatba? No máme rádi léto, takže myslím, že léto 2019 to jistí," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám