Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Aniston (55) zazářila v dlouhých černých šatech na předávání InStyle Awards v Los Angeles a vypadala naprosto skvěle. Jennifer je jedna z žen, které nepotřebují do společnosti nutně vyrazit s mužským doprovodem. Sama je totiž hvězdou největšího formátu.

Zatímco od rozchodu s manželem Justinem Therouxem (52) se Jennifer věnuje spíš práci, její bývalý se rozhodl o rozchodu promluvit do médií. Minulý měsíc se svěřil The New York Times s tím, že mezi ním a Jennifer nezůstala žádná zášť.

„Dobrou zprávou je, že to byl jeden z nejněžnějších rozchodů a neskončil žádným nepřátelstvím. Ani jeden z nás neumírá a rozhodně jeden na druhého nehodláme házet špínu,“ vysvětlil herec s tím, že s Jennifer zůstávají přáteli.

Všichni fanoušci netrpělivě čekají, co se bude dít dál a kdo se po boku Jennifer objeví jako další. Přestože se v kuloárech šušká, že slavná herečka už opět randí, své soukromí si prozatím bedlivě střeží. A vypadá to, že si život jako single lady velmi užívá. Vypadá opravdu bezvadně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám