Hlavní obsah
Článek

Je vždy roztomilé vidět slavné rodiče, jak podporují své ratolesti. Ani zpěvačka Gwen Stefani (54) nezůstala pozadu a rozhodla se držet krok se svými třemi syny Kingstonem (12) Zumou (10) a Apollem (4). Společně s partnerem Blakem Sheltonem je doprovodila na halloweenský večírek a vypadalo to, že si na svém kostýmu dala opravdu záležet.

Gwen se převlékla za postavičku Sally z Ukradených Vánoc Tima Burtona a v červené paruce s bílým obličejem vypadala možná trochu děsivě. Zpěvačka celý večírek pečlivě dokumentovala na svých Instastories a našla si i čas na láskyplný polibek se Sheltonem, který šel za piráta.

S country zpěvákem se Stefani dala dohromady v roce 2015 a od té doby se vehementně spekuluje o tom, kdy bude svatba, nebo dokonce miminko. Podle všeho však pár nikam nespěchá a ve vztahu jsou spokojení přesně tak, jak je. Kdo se ale údajně zasnoubil, je zpěvaččin bývalý manžel a otec jejích dětí Gavin Rossdale (50). Ten se podle všeho žene do chomoutu s přítelkyní Sophií Thomallou (29).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám