Hlavní obsah
Článek

Zatímco Ronaldo (39) se potil na hřišti, jeho přítelkyně Georgina Rodriguez (23) změnila přes víkend image. „Zbláznila jsem se. Šla jsem na blond,“ napsala k fotce s novou barvou vlasů na svém Instagramu. Na snímku pózovala na schodech v kožených kalhotách a nutno podotknout, že na vlasy jí asi hleděl jen málokdo.

Georgina, která je matkou Cristianovy dcery Alany (10 měsíců) a stará se o jeho dvojčata Evu a Matea (1) i Cristiana juniora (7), stojí věrně po boku svému partnerovi, který prožívá těžké období. Američanka Kathryn Mayorga fotbalistu obvinila, že ji v hotelu Palms Place v Las Vegas v roce 2009 znásilnil, což Ronaldo pochopitelně popřel.

Kromě toho se o páru neustále spekuluje, že je zasnoubený, a fanoušci tak vehementně očekávají veselku. Georgina se několikrát pochlubila obřím diamantovým prstenem, a dokonce v nedávném rozhovoru přiznala, že narození dcery Alany její vztah s fotbalistou jen utužilo. „Našla jsem lásku. Perfektně se k sobě hodíme. Máme spolu krásný vztah, a když je po mém boku, mám všechno. Cítím se milována a v bezpečí. Láska přemůže všechno,“ svěřila se Rodriguez magazínu Hello.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám