Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Hafþóra Júlíuse Björnssona (29) zná velmi dobře každý fanoušek populárního seriálu Hry o trůny. Kdo by zapomněl až příliš věrohodně graficky zpracovanou scénu, kdy Hora rozmáčkne svému protivníkovi, princi Oberynovi, při boji hlavu? Pokud jste si však mysleli, že je představitel Hory neméně drsný i v soukromí, opak je pravdou.

Björnsson se oženil s přítelkyní Kelsey Henson a radostnou novinu sdíleli na svých sociálních sítích. „S obrovským potěšením mohu Kelsey nazývat svou ženou,“ rozněžnil se herec v dojemném příspěvku.

Hafþór, který se stal v červenci nejsilnějším mužem světa, vypadal v obleku skvěle a ve svatebním to slušelo i jeho drobné manželce. Kelsey a Hafþór, přezdívaný Thor, se poznali v roce 2017 v kanadském baru, kde pracovala jako servírka. I přes velký výškový rozdíl se do sebe prý rychle zamilovali. Fanoušci si islandského herce s jeho 206 cm a Kelsey se 158 cm na sociálních sítích často dobírali. Herec se však internetovým trollům jenom směje: „Tváří v tvář se mě nikdo na nic neptá, ale na internetu je hodně hrdinů.“

Reklama

Další články

Načítám