Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte si na plnoštíhlou brunetku, která se účastnila poslední řady SuperStar? Alžběta Kolečkářová je k nepoznání a vyloupla se z ní sexy diva připomínající zpěvačku Adel. Bětka jako jedna z prvních soutěžících vydává novou desku a pořídila si i zbrusu novou image. Neskutečně jí to sluší.

"Já se Adel neinspirovala, i když to tak může vypadat. To, jak vypadám na fotkách k desce, jsem konzultovala s vizážistkou a stylistkou Cladií Marčekovou, ale vychází to ze mne," vysvětlila Super.cz mladá zpěvačka.

Po soutěži se jí pořádně změnil život. "Přerušila jsem školu, kde jsem studovala obor veřejně správní činnost, abych se mohla věnovat muzice. Chodím k hlasové poradkyni, tak jednou dvakrát do týdne mám koncert," vypočítala.

Vztah s kolegou ze SuperStar Michalem Šepsem jí vydržel. "Láska hory přenáší, i když nedávno jsme měli jednu menší krizi," svěřila. Mají i po první společné dovolené. Zatím byli jen na Krétě, ale chystají se na Michalovu vysněnou Jamajku. "Michal by tam měl mít i něco pracovního, ale zatím o tom nemůžu mluvit," přiznala Alžběta.

Deska Kolečkářové vyjde v polovině listopadu. Podílela se na ní i autorsky. "Většina textů je mých, jeden mi napsal Xindl X, jeden Oskar Petr," pochlubila se. Styl se prý jednoznačně specifikovat nedá. "Možná pop rock, ale najdete tam i prvky ze ska nebo blues," řekla zpěvačka.

S deskou, kterou natáčela v Bratislavě ve stejném studiu jako Gabriela Gunčíková, by ráda jela i na turné. "Chceme se spojit s nějakou známější kapelou. A ráda bych tam měla nějakou světelnou show," zasnila se Alžběta.

Reklama

Další články

Načítám