Hlavní obsah
Článek

Čerstvá čtyřicátnice Maggie Gyllenhaal se svlékáním nikdy neměla problém. Její role ve filmu The Kindergarten Teacher patří k těm nejodvážnějším.

Americká herečka už ňadra ukázala v seriálech Ctihodná žena i The Deuce: Špína Manhattanu. A se svlékáním jen tak neskončí. „Uvědomila jsem si, že pornografie je formou umění. Spousta hereček je velmi hrdá na to, co v tomto oboru dokázala,“ tvrdí Maggie, která má k erotice vřelý vztah.

Oblečení odložila i v novém filmu, kde ztvárnila učitelku v mateřské škole. Snímek vypráví o její snaze ochránit chlapce, v němž rozpoznala talent na poezii. Dojde ovšem i na pikantní scénu, v níž Maggie ukáže ňadra.

„Scénář jsem nedokázala pustit z ruky. Když jsem ho dočetla, byla jsem přesvědčená o tom, že tu roli chci. Je to thriller, v němž není žádná krev, ale odhaluje temná zákoutí ženské mysli.  Okamžitě jsem se zeptala, kdy můžu podepsat smlouvu,“ řekla herečka o filmu The Kindergarten Teacher.

Za Ctihodnou ženu Maggie Gyllenhaal obdržela Zlatý glóbus. Role učitelky ze školky by ji podle kritiků mohla přiblížit k Oscarovi.

Reklama

Další články

Načítám