Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) se divákům opět představí jako moderátorka, a to v novém pořadu TV Nova s názvem O 10 let mladší. V tom půjde o vizuální proměnu ne jednotlivců, ale dvojic. „Já jsem se těšila i bála, protože nemám s moderováním takového pořadu zkušenost. Takže je to pro mě úplná novinka. Na druhou stranu mě těší, že výsledek je těm lidem pomoct,“ řekla Monika.

Diváci budou moci od 24. října sledovat proměny různých dvojic, od kamarádských přes sourozenecké až po partnery. Všichni budou mít za cíl to stejné, omládnout, shodně s názvem pořadu, o deset let. Dopomáhat jim k tomu budou odborníci z oblasti estetické medicíny, módního stylingu, výživového poradenství nebo péče o pleť.

Zpěvačka jednotlivé příběhy velice prožívala. „Já vlastně nejsem moderátorka, takže to ani jinak neumím. Z castingu jsem prý vyšla jako nejpřirozenější moderátor. Proto si mě i vybrali. Já se jen bojím, aby té přirozenosti nebylo až moc. Sama jsem zvědavá,“ dodala Monika, kterou také čeká „proměna“, brzy se stane dvojnásobnou mámou. S partnerem Tomášem Hornou, s nímž má syna Tadeáše, čeká druhé miminko.

Diváci zpěvačku znají také např. ze soutěžního pořadu Taxík či z moderování Atleta roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám