Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se od prvního dílu snažil, jak nejvíc mu to šlo, nebylo to nic platné. Na vítězství si musel herec Patrik Děrgel (35), o kterém v minulosti šéf činohry Národního divadla Daniel Špinar prohlásil, že je to Hamlet s nejhezčím zadkem, počkat až do osmého kola. A nebylo to vůbec jednoduché. Vylosoval si totiž italského operního barytonistu Pietra Spagnoliho a musel zazpívat árii z opery Lazebník sevillský.

Divákům a porotě ale předvedl výborné pěvecké vystoupení, za kterého byli všichni nadšení. „Operní hlas je jiná disciplína, ale já to strašně oceňuji a obdivuji, protože tady do toho se trefit, když ani nevidíš dirigenta a ty lidi jak nasazují a nemáš se čeho chytit... Nechápu, jak ses v tom zorientoval, ale za mě máš v tomhle klobouk dolů,“ řekl mu Janek Ledecký.

Poté, co Patrik viděl na obrazovce, že se mu podařilo získat nejvíce bodů a probojoval se tak na první místo, neskrýval nadšení. „Já peníze pošlu Spolku Ichtyóza, který se stará o děti a rodiče, které postihla tahle nemoc. Sdružuje je a snaží se jim pomáhat v těch každodenních překážkách, které ta nemoc přináší. A myslím si, že je to dobré, když lidi, kteří mají takový problém, vědí, že v tom nejsou sami,“ prohlásil poté, co dostal šek na 25 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám