Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Myslíte si, že na nákupu osušek a ručníků nic není? Že stačí, aby byly příjemné na dotek a dobře sály? Možná vás překvapí, co všechno byste měli vědět, abyste našli takovou osušku, která splní vaše představy. Ručníky z bavlny vám asi představovat nemusíme, ale slyšeli jste už o modalovém vlákně či o unikátním vlákně z bambusu? Abyste vybrali správně, musíte znát všechny možnosti!

Modalové vlákno: Decentně lesklé, hedvábné a načechrané

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

Modalové vlákno je přírodní vlákno vyrobené ze 100% celulózy, která se získává z bukového dřeva. Ručníky z modalu jsou mimořádně měkké, rychleschnoucí a zachovávají si přirozený decentní lesk i po mnohočetném vyprání. Na dotyk jsou hedvábně jemné a působí luxusně, ale ve skutečnosti jsou velice praktické, neboť se oproti bavlně pyšní až o 50 % vyšší savostí. Díky vyšší smyčce jsou načechranější a doslova se do nich můžete zachumlat. Ručníky a osušky z modalu splní i ty nejnáročnější požadavky.

100% česaná bavlna: Sázka na jistotu

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

Když se řekne bavlněný ručník, nejspíš si představíte laciné na omak tvrdé nesající ručníky. Těm se určitě raději vyhněte a raději sáhněte po 100% česané bavlně. Ta je jemná jako peříčko, skvěle saje a své kvality si zachovává i po mnoha vypráních. Ručníky a osušky ze 100% česané bavlny jsou ideální volbou pro každého!

Bambusové vlákno: Unikátní vlastnosti pro náročné

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

O bambusovém vlákně jste už určitě slyšeli. Tento naprosto unikátní materiál vás překvapí až 4x vyšší savostí oproti bavlně. Bambusové vlákno je velmi jemný a kvalitní materiál, což poznáte na první dotek. Navíc je přirozeně antibakteriální po celou dobu své životnosti, a proto jsou ručníky z bambusového vlákna mimořádně vhodné pro alergiky a malé děti. Jejich skvělé vlastnosti ale oceníte také ve špatně větraných koupelnách.

V hlavní roli design: Slaďte koupelnu do posledního detailu

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

Sladěná koupelna udělá dojem na hosty, ale především bude každý den těšit vás. A přitom stačí tak málo! Ručníky, osušky, župany, koupelnová předložka a třeba i papuče ve stejném designu promění vaši koupelnu k nepoznání. Na softcotton.cz najdete celé sladěné kolekce, které navíc obdržíte v luxusních dárkových boxech. Uděláte koupelnovou kolekcí radost sobě, nebo někomu blízkému?

Který bude slušet vaší koupelně?

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

Hledáte hlavně ručníky, které budou ladit s vaší koupelnou? Vnímáte je především jako doplněk místnosti? Vybírat můžete z nepřeberného množství barev a designů. V nejnovějších kolekcích najdete odvážné pestré barvy, 3D vystupující obrazce, krajková zdobení, květinové, listové, secesní vzory na borduře, jemné štrasové kamínky, kombinace tkaniny s froté i jemné třásně. Jaký design bude slušet právě vaší koupelně?

Další články

Načítám