Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Někdy nad tím ani nepřemýšlíme, popadneme první, které najdeme a hurá s ním do postele. A přitom je volba pyžama velmi důležitá nejen pro naše pohodlí při spánku, ale také pro naše zdraví! Pojďte zjistit, proč dát v posteli přednost bambusu.

Pyžamo má být hlavně hezké, ne?

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

Ano, ale materiál je ještě důležitější! Pokud se o materiál pyžama příliš nezajímáte, pokuste se alespoň vyhnout modelům ze 100 % polyesteru, které neodvádějí vlhkost a nepropouští vzduch. Polyester připusťte jen tehdy, je-li v kombinaci s bavlnou. Například bavlněné pyžamo Elisa s příměsí polyesteru si zachovává vlastnosti obou materiálů – je lehké, pružné a díky bavlně také dostatečně prodyšné. Díky modernímu vzhledu navíc skvěle zastane i roli domácího oblečení!

Vyzkoušejte jemnost bambusového vlákna

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

Hýčkejte se a dopřejte si neopakovatelnou jemnost bambusového vlákna. Dámské pyžamo Rozalie je vyrobeno ze 100% bambusových vláken a je tak jemné, že ho na sobě téměř neucítíte! Lehkost, jemnost a hebkost si zamilujete na první dotek, ale pyžámko Rozalie potěší i na pohled. Díky krajkovému zdobení působí něžně a svůdně zároveň. Kdo říká, že pohodlí a sexappeal nejdou dohromady?

Dopřejte si skutečný luxus a hýčkejte svou citlivou pokožku

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

Hýčkejte všechny své smysly a dopřejte si pohodlí a svůdnost košilky Zara. Díky tomu, že je vyrobena ze 100% bambusových vláken vás na první dotek překvapí svou jemností. Dokonale splyne s křivkami vašeho těla a přitom vám poskytne nepřekonatelné pohodlí. Bambusová vlákna jsou navíc hypoalergenní a přirozeně antibakteriální a jsou proto ideální pro alergiky či osoby s citlivou pokožkou. Nechte se hýčkat!

Nepřekonatelné pohodlí v každém ročním období

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

Věděli jste, že bambusové vlákno saje až třikrát lépe, než bavlna? Je ideálním materiálem pro každé roční období – má totiž skvělé termoregulační vlastnosti. V zimě příjemně hřeje, zatímco v létě krásně chladí. V pyžámku Serena ze 100% bambusových vláken se budete cítit pohodlně a svěže skutečně kdykoliv. Kromě jemnosti a pohodlného střihu vás potěší také zajímavým detailem v podobě krajkového průsvitného panelu na přední straně. Trochu svůdnosti přeci do postele patří!

Hravý design a praktické vlastnosti = dokonalé pyžamo

Foto: softcotton.cz
Více

Foto: softcotton.cz

Komerční sdělení

Pyžamo Claudia na první pohled zaujme originálním designem – bílý vršek košilovitého vzhledu a tmavší sladěné kalhoty působí elegantně a přitom hravě. Kromě originálního vzhledu vás ale překvapí svými skvělými vlastnostmi. Je vyrobeno ze 100% bambusových vláken a díky tomu je hebké, nehromadí se v něm mikroorganismy, je antibakteriální, hypoalergenní a skvěle absorbuje vodu. Užijte si praktičnost a okouzlující vzhled v jednom!

Další články

Načítám