Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní americký muzikant Marilyn Manson (42) je většině lidem známý spíš svým podivným vzezřením, než hudbou. O to zajímavější je vidět zpěvákovu pravou tvář bez obrovského množství make-upu, jenž mu obvykle dodává tradiční mrtvolný vzhled. Manson se v úterý vydal s přáteli na večeři do italské restaurace Mercato Di Vetro v Hollywoodu. Nebýt jeho typických havraních vlasů sčesaných na stranu a vyholeného boku hlavy, nejspíš by v něm ani nikdo podivínského umělce nehledal.

Zpěvák, původním jménem Brian Hugh Warner, si zvolil své uměleckého jméno po dvou osobnostech známých z 60. let – sexsymbolu Marilyn Monroe a masovém vrahovi Charlesi Mansonovi. Dříve byl také hudebním kritikem. Přestože je Manson vnímaný jako provokatér, exhibicionista a nezřídka i jako šílenec, již v mládí vynikal nad ostatními výjimečnou inteligencí, která z něj však v té době udělala outsidera.

Manson se věnuje také malování, podobně jako jeho image a hudba jsou i jeho akvarely poněkud ponuré a bizarní. Možná právě díky své tajemné „zvláštnosti“ dokázal zpěvák zapůsobil na mnohé známé a atraktivní ženy.

V letech 1999 až 2001 byl například zasnoubený s herečkou Rose McGovan známou z filmu Vřískot či Ďábelská hra. Následně tvořil pár s další americkou kráskou Evan Rachel Wood a ženatý byl dokonce s uznávanou burleskní tanečnicí a striptérkou Ditou Von Teese.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám