Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Katie Holmes (45) vyrazila na akci American Ballet Theatre Fall Gala v Lincolnově centru na Manhattanu v obřím šedivém kostýmku. Rukávy a nohavice lemovalo peří, ale celkově model působil překvapivě elegantně. A nebylo to jenom kvůli tomu, že si Katie vyrazila evidentně bez podprsenky.

Na akci herečku doprovodila maminka Kathleen, která v modrých šatech zářila snad ještě víc než její slavná dcera. Katie do společnosti vyráží většinou sama. Od rozvodu s Tomem Cruisem v roce 2012 nepřiznala veřejně žádný vztah, přestože již několik let randí s hercem Jamiem Foxxem.

Letos se začalo hojně spekulovat o tom, že se Foxx s Holmes rozešli. Pár nebyl společně viděn na veřejnosti od ledna, přesto jsou podle zdrojů z jejich okolí stále spolu. Oba si své soukromí však natolik chrání, že o něm veřejně nepromluví za žádnou cenu. Vzhledem k hereččiným zkušenostem s bývalým manželem Tomem Cruisem se jí opravdu nedivíme, že si své soukromí tak bedlivě střeží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám