Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že prvním místem, které navštíví v Abidžanu, hlavním městě Pobřeží slonoviny, bude nemocnice, o tom se mu nezdálo ani ve snu. Bohužel Milanu Peroutkovi (34) nic jiného nezbylo a hned po přistání v africkém státě musel navštívit lékaře, přestal totiž slyšet.

„První fotky z Pobřeží Slonoviny jsem si představoval trošičku jinak. Ale co, jednou sem jedu s organizací Smiling Crocodile Charity pomoct sluchově postiženým dětem, tak co bych to byl za ambasadora, kdybych si nezkusil místní ORL na vlastní pěst,“ svěřil se Milan.

Než se do afrického státu dostal, musel třikrát vzlétnout a přistát. „Nějak těch šest vzlétnutí a přistání během jednoho dne neudělalo mému levému uchu úplně radost, tak držte palce, ať to dobře dopadne. Nakonec i kvůli svému problematickému bubínku jsem si tuhle organizaci kdysi vybral,“ prozradil Peroutka, který odjel do hlavního města Pobřeží slonoviny natáčet hymnu pro osvětovou kampaň Because I Hear I Live.

„Není čas ztrácet čas, takže hlásím, že už jsem dnes i za nahluchla natočil ve studiu hymnu, zašli jsme do místního obchoďáku koupit dětem hudební nástroje a taky stylový africký outfit na dnešní večeři ve městě,“ prozradil Peroutka, který doufá, že se mu brzy udělá lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám