Hlavní obsah
Článek

Herečku Taru Reid (48) vyhodili z letadla z Los Angeles do New Yorku poté, co bránila vzletu. Tara měla evidentně problémy především se svým sedadlem, když si uvědomila, že nesedí u okénka. Později si začala stěžovat na to, že nedostala polštář a že se cítí stísněně kvůli tomu, že pasažér před ní měl sklopenou sedačku.

Posádka letu se snažila situaci podle informací TMZ vyřešit a vyhovět herečce, ale ani to nestačilo. Nakonec ji tedy požádali, aby i se svým psíkem letadlo opustila. Podle mluvčích letecké společnosti byl let zdržen jen krátce a Reid prý letěla dalším letadlem.

Tara v nedávné době promovala další pokračování snímku Žraločí tornádo a opět se hojně diskutovalo o její tělesné váze. Tara je už několik let kost a kůže, ale fanouškům stále tvrdí, že má pouze rychlý metabolismus. „Je smutné vidět některé ošklivé věci v médiích, jsem ovšem ráda, že fanoušci stojí vždy při mně. Mám se skvěle, těším se pevnému zdraví a nemůžu se dočkat dalších budoucích projektů, které na mě čekají,“ oznámila na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám