Hlavní obsah
Článek

Křest desky, na které s pauzami pracovala přes šest let, uspořádala Marta Jandová (49) a její vydavatelství prioritně pro fanoušky. Přesto jsme byli trochu překvapení, když se na něm z celé rodiny objevila pouze její nevlastní sestra Eliška a jako reportérka ještě druhá manželka jejího táty Petra Jandy (81) Martina. No snad to nějak oslavili doma.

Nicméně na desku Barvy je Marta velmi pyšná. "A jsem ráda, že vznikla vlastně až teď. Když jsem na sólovou desku myslela poprvé, měla být v angličtině, možná ještě s písničkami v němčině a třeba i nějaká španělská. A teď je celá česky a navíc moje, autorská," pochlubila se Super.cz, že všechny písně sama nejen složila, ale také otextovala.

"Výjimkou je jen poslední píseň. Tu mám od Marka Ztraceného a je takovým rodičem těch ostatních. Ještě z doby, kdy jsem myslela, že si písničky nechám napsat a Marek mi ji věnoval. Už k ní vznikl i videoklip a lidi ji znají," vysvětlila Marta, která k desce chystá na příští jaro i turné. "Teď ale ještě dojíždím turné s kapelou Die Happy, se kterou slavíme neuvěřitelných pětadvacet let na scéně. Takže až se vrátím domů a budu zase za maminku na plný úvazek, začneme s mojí manažerkou plánovat termíny v menších klubech," upřesnila.

Mateřská role je ostatně pro Martu prvořadá. "Maruška je lepší než všechny desky světa, vlastně díky tomu, že jsem otěhotněla, jsem tu svoji sólovku pořád odkládala a bylo to jen pro dobro věci. Jablko musí pořádně dozrát, než se dá jíst," smála se zpěvačka, jejíž dcera Maruška už příští rok nastoupí do školy.

Reklama

Další články

Načítám