Hlavní obsah
Článek

Kanye West (46) na sebe v poslední době upozorňuje stále absurdnějšími veřejnými výroky, kterými ztrapňuje nejen sebe, ale také svou ženu Kim Kardashian (43). Svou konstantní podporou prezidenta Trumpa na popularitě také příliš nezískal, nicméně ani to ho zřejmě nezastaví od řečnění na veřejnosti.

Když Kanye a Kim navštívili ugandského prezidenta Yoweriho Museveniho, neváhal se Kanye svěřit s tím, kolik by s Kim chtěl mít dětí. Na prezidentovu otázku, kolik mají dětí, Kanye odpověděl: „Máme tři, ale chtěl bych sedm.“ Jeho odpověď pravděpodobně zarazila především samotnou Kim. „Já bych nechtěla mít sedm dětí,“ reagovala pohotově a zaskočeně se usmívala.

Pár má společně dceru North (5), syna Sainta (2) a nejmenší Chicago (9 měsíců), kterou jim porodila náhradní matka. Kim v minulosti sice přiznala, že uvažují o dalším dítěti, nicméně ona sama by po dvou komplikovaných porodech dítě nedonosila. Navíc se v nedávné epizodě rodinné reality show Keeping Up With The Kardashians svěřila, že starat se o tři děti je dost šílené.

Doplnila, že mít sedm potomků by vyžadovalo spoustu času a plánování. Uvidíme, jak se Kanyeho ambiciózní plán bude nadále vyvíjet. Pár dorazil s nejstarší dcerou do Ugandy v pondělí, a kromě oficialit si užívají také krásy africké přírody. Mladší Saint a Chicago evidentně zůstali doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám