Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iveta Vítová (40) si ještě občas odskočí na módní molo a při té příležitosti nazouvá střevíčky s vysokými podpatky, které její výšku 182 centimetrů ještě navýší. "Bývá to tak jednou za dva měsíce, hodně si vybírám podle příležitostí, ale pak si užiju ten babinec a je to příjemné spojení příjemného s užitečným," řekla nám na přehlídce italských kabelek, kterou pořádala její kamarádka Lucie Smatanová (38).

"Chůze, tedy catwalk, se nezapomíná a není to nic složitého. Pravda je, že podpatky třeba v běžném životě moc nenosím, jenom na tom mole anebo na společenské příležitosti, ale o to víc si to užívám. Podpatky miluju, ale když si takové boty obuju, tak se nevejdu ani do tramvaje. Už normálně jsem vysoká, měřím 182 centimetrů, a když si vezmu podpatky, každý chodí a říká: Jé, vy jste strašně vysoká. Co na to říct? Leda to, že to vím," smála se Iveta.

Klika je, že její muž Jaroslav je také pořádný habán. "Je na to dost háklivý, dokonce říká, že je o centimetr vyšší než já, i když nevím, kde to vzal," smála se moderátorka. "Myslím si ale, že kdybych byla vyšší než on třeba o hlavu, zrovna on by to neskousl. Není to typ chlapa, který by snesl, že mu ženská přerostla přes hlavu. To by náš vztah vůbec neprošel," míní.

Menší muži ale jejím životem také prošli. "Měla jsem je vlastně skoro vždycky, což u mě není těžké. Jednoho přítele, který byl o dost menší, jsem vždycky z legrace posunula při procházce na obrubník, abychom byli stejně vysocí. Anebo když jsme s manželem na bruslích, a on je má a já ne, tak je pěkné k tomu chlapovi vzhlížet. I když ke svému muži vzhlížím i normálně, ale takhle to bylo doopravdy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám