Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Kompletní sortiment vybavení bytu se slevami až 65 %! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 999 Kč) a moderní kuchyňské linky (od 2 999 Kč)! Neváhejte využít slev na více než 400 sedaček a 80 typů kuchyňských linek v naší nabídce, které končí 5.11. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Krásná sedačka, ze které se Vaši známí posadí na zadek. Sleva 27 %!

Krásná a pohodlná sedačka Soprano. Velký rozklad samozřejmostí. Sleva 5 500 Kč platí pouze do 5.11. Sedačku Soprano nabízíme v kombinace pevné eko-kůže na korpus a kvalitní pytloviny na sezení. Levněji v ČR nenajdete! Více barev v nabídce!

Moderní sedačka s neskutečnou slevou 33 % platí pouze do 5.11.!

Top design 2018, to je sedačka Agapi, která splňuje nejpřísnější požadavky na moderní design! Velký rozklad samozřejmostí. Moderní kombinace eko-kůže a kvalitní žinylkové látky je dokonalá, klikněte a uvidíte. Naducané opěrky a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Nová sedačka nemusí být drahá. Za pouhých 5 999 Kč dostanete nejmodernější kousek!

Není čas na změnu? Díky slevám až 65 % na sedačky je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 400 typů sedaček pro rok 2018. Např. oblíbená rohová sedačka Hey s rozkladem, za neskutečnou cenu 5 999 Kč! V nabídce máme spousty dalších.

Luxusní kuchyňská linka Vindigo se slevou 23 %!

Podzimní slevy jsou vhodným obdobím pro proměnu kuchyně. Např. oblíbená kuchyňská sestava Vindigo za cenu již od 7 690 Kč. Mnoho jiných sestav a elementů po kliknutí na odkaz! Nechte se inspirovat.

Krásná a moderní kompletní kuchyňská linka se slevou 35 %!

Kompletní kuchyně v rozměru 18//240 cm nyní za neskutečnou cenu 6 499 Kč. Využijte jedinečné nabídky, která platí pouze do 5.11. nebo do vyprodání zásob. Dopřejte si před Vánoci novou kuchyni.

Další články

Načítám