Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco od natáčení seriálu Velmi křehké vztahy uplynula již řada let, herec Jan Plouhar (36) se takřka nezměnil. Aktuálně ho lze vidět v seriálu Modrý kód, kde hraje postavu Štěpána Slavíka. Do povědomí diváků se ale zapsal právě rolí Maxe ve Velmi křehkých vztazích.

„Na VKV vzpomínám velmi rád, poznal jsem spoustu zajímavých lidí, které bych možná jinak nepoznal, a hlavně vzpomínám na režiséra Vladimíra Drhu. Dokázal vždy na place vytvořit fajn atmosféru, ve které bylo radost pracovat,“ svěřil nám herec, který se na obrazovce stejně jako před lety objevuje v lékařském prostředí.

Jako pacient Slavík má rád dobrodružství a adrenalin, což má herec i v osobním životě. „To máme se Štěpánem společné, adrenalin mám rád, člověk vždycky zjistí, kde až jsou hranice jeho možnosti. Mám za sebou přechody spousty evropských hor, několik paraglidových letů, free-ride, takže mi postava Slavíka, kterou v Modrém kódu hraji, musím říct, více než sedí,“ prásknul nám sympatický herec.

Reklama

Další články

Načítám