Hlavní obsah
Článek

Jak rychle jejich vztah začal, tak rychle i skončil. Fanoušci Ariany Grande (30) doufali, že zpěvačka bude po tragických událostech loňského i letošního roku konečně šťastná, po boku herce Petea Davidsona (24) to však nebude. Slavný páreček se podle informací zahraničních médií o víkendu rozešel.

Randili spolu sice teprve pár týdnů, když se v červnu zasnoubili, ale poté, co si pořídili luxusní apartmán za 16 miliónů dolarů, fanoušci nepochybovali, že to spolu myslí vážně a jde o velkou lásku, která vyústí ve sňatek. Bohužel se tak nestane.

Pár si nechal v záchvatu zamilovanosti udělat několik tetování. Krk Petea například zdobila králičí ouška (odkaz na cover alba Dangerous Woman), z nichž se později stalo srdce. Vedle toho má mít na ruce vytetované Arianiny iniciály.

Zpěvačka zase jeho jméno na levém prsteníčku nebo číslo 8418, které odkazuje k číslu na odznaku Peteova otce, jenž jako hasič zahynul při útocích na newyorská dvojčata v září 2001. Někteří lidé teď na sociální síti žertují, co s kérkami hodlají dělat.

Před Davidsonem mladá zpěvačka chodila se zpěvákem Macem Millerem, který v září spáchal sebevraždu. Někteří jeho fanoušci ji pak na sociální síti obviňovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám