Hlavní obsah
Článek

Pokořily padesátku, přesto byste jim jejich věk jen sotva věřili. Kateřina Brožová (56) i Leona Machálková (56) se pyšní mladistvým vzhledem i perfektními křivkami, které by jim mohly závidět i mnohem mladší kolegyně.

Obě krásné dámy se také staly součástí galakoncertu Pocta českému swingu, který byl doslova přehlídkou známých osobností. Na pódiu zazářily nejen výkonem, ale i vzhledem. Zatímco Leona zvolila jednoduchý outfit, kterému dominovala sukně v metalické stříbrné, Kateřina okouzlila romantickými červenými šaty, v nichž vypadala doslova jako princezna.

Zpěvačky potěšily svým vystoupením nejen publikum, ale i autora projektu Petra Soviče. „S Leonou jsem spolupracoval už mnohokrát a vím, že jí swing není cizí. Před lety vydala swingovou desku a já jsem moc rád, že se k naší spolupráci rádi vracíme. Leoně to neskutečně slušelo a zazpívali jsme si duet Je nebezpečné dotýkat se hvězd, který se mnou původně měla zpívat Eva Pilarová, ale ta bohužel stále léčí své zranění,“ nešetřil chválou na Machálkovou kapelník Golden Big Bandu Prague.

S Kateřinou Brožovou se seznámil teprve letos v létě a hned mezi nimi vzniklo přátelství. „Oba jsme zpívali jako narozeninoví gratulanti na koncertě Daniela Hůlky. Protože byl čas, začali jsme si spolu povídat v zákulisí a velice brzy z našeho povídání a vzájemné sympatie vznikla také první spolupráce,“ prozradil Petr Sovič.

Reklama

Další články

Načítám