Hlavní obsah
Článek

Byla neuvěřitelně sexy a předvedla skvěle vysportovanou figuru. I přesto se Veronika Arichteva (37) neustále shazuje. „V mým případě to byla strašná ostuda. Ale já jsem říkala, že neumím tančit. Všichni mi psali, že si určitě dělám legraci, ale tu jsem si nedělala,“ svěřila se herečka.

Od poroty první večer StarDance získala nejmíň bodů, což se ale další sobotu může lehce změnit. Nutno říct, že hvězda seriálu První republika předvedla na parketu proklatě sexy tělo v růžových šatičkách. „Vážila jsem se asi před měsícem. Myslím, že mám na váhu plus minus stejně, jako třeba jen o kilo méně. Ale je to o tom, že jsem se začala zpevňovat a ty svaly jsou těžší, takže se formuji,“ okomentovala svou figuru Arichteva

Vzápětí opět nezapomněla dodat, že si myslí, že v soutěži příliš času nepobude. „Zatím jsem neměla čas měnit šatník, protože jsem stále na parketu, ale myslím si, že až vypadnu, což bude podle mě hodně rychle, tak se zpátky zase zvětším,“ prozradila Veronika, která prý nechce vypadnout jako první a ráda by si zatančila rumbu, kterou si zamilovala.

„Nechtěla bych vypadnout jako první. To by mě mrzelo, protože když už člověk tři měsíce něco dělá... Chtěla bych si zatančit rumbu, ale ta je až v pátém kole,“ dodala herečka.

Vypadne Veronika Arichteva ve StarDance jako první?
Ano, je z celé sestavy nejslabší
7,9 %
Ne, zbytečně se podceňuje
77,3 %
Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se
14,8 %
Celkem hlasovalo 800 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám