Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ashley Graham (36) se proslavila jako plus size modelka a díky svým plným tvarům vydělala pěkný balík. Jenže v poslední době její plné křivky trochu mizí. Na nedávném snímku, který sdílela na svém Instagramu, to vypadá, že modelka shodila pár kilo. A fanoušci si toho okamžitě všimli a jen tak to Ashley nedarovali.

„Už vůbec nevypadá jako plus size modelka, vždyť je úplně hubená,“ napsala jedna ze sledujících pod fotku na Instagramu. „Takže se konečně rozhodla připojit se k mainstreamu a stát se hubenou. Už přestala být pyšná na svoje křivky?“ A podobných komentářů skutečně nebylo málo, i když byli i tací, kteří ji za její postavu chválili.

„Páni, vypadáš tak hubená. Měla bych zkusit to samé, protože vypadáš bezvadně,“ podpořila modelku jedna z fanynek. Pravdou je, že se jednoduše nemůžete zavděčit všem. Pro někoho jste zkrátka moc tlustí, když zhubnete, tak zase moc hubení. Ashley ovšem v šatech z dílny Prabal Gurung vypadala bezvadně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám